Mystery Objects That Almost Broke The Internet

Have you ever come across something that made you really puzzled? We’ve all experienced that. Our curious side just won’t quit until we figure out what it’s all about. But the times when we had to go to the library or ask an expert for answers are long gone. Thanks to the internet, we now have a bunch of online investigators ready to help. And let me tell you, they’ve revealed some amazing hidden truths about mystery finds.

1. ’’My mom found this in my dad’s drawer. Is it what I am afraid of?’’

Answer: The classic Sunbeam Mixmaster had a juicer attachment, a bowl that attached to the top of the mixer. This is the spout the juice would pour out of. The wire part held a little strainer to filter out pulp.

2. ’’What’s this insanely heavy glass with bubbles inside? The inscription says 1978.’’

Answer: Looks like a paperweight used to keep stacks of papers from blowing off of the desk if there is a breeze. They are mostly used as decorations now.

3. ’’What’s this weird glass ball, suspended by screws, in a metal frame, bronze or gold color in appearance?’’

Answer: It is a Campbell-Stokes sunshine recorder. You place a strip of card into one set of grooves in the piece that curves behind the sphere, point the opposite side of the sphere towards the equator, and the sphere will focus the sunlight to burn a track on the card. The card has hours marked, and more the card is burnt, the brighter the sunlight was.

4. ’’What’s this thick round wooden stick with a cylindrical structure on one end?’’

Answer: Possibly used with a Singing Bell. You rub the stick lightly around the edge and the bell starts vibrating. You might have seen the same effect with glasses.

5. ’’What’s this three-legged stool with a very narrow back, does it serve a specific purpose?’’

Answer: It’s a milking stool, 3-legged birthing style spinning chair. So basically, no special use.

6. ’’I found this at nan’s house, it’s a glass vase with metal grill inside.’’

Answer: It’s for arranging cut flowers (a rose bowl).

7. ’’This thing is made of leather, and about 15″ in length. Any ideas?’’

Answer: It looks like a decorative tassel from a purse.

8. ’’I found this stainless-steel object when cleaning out a lab space. Has an “H” in a diamond stamp.’’

9. ’’I found this in an old cabinet, made entirely of glass with narrowing holes all the way through.’’

Answer: It’s a flower frog, used to hold a flower arrangement in a vase. Made obsolete by foam and gels.

10. ’’Does anyone know what the purpose of the little hole on the back of this empty gold ring is?’’

Answer: The reason it has a hole is to prevent air pressure changes from damaging the ring.

11. ’’What is this glass object? It’s fairly heavy, has no markings, and a very narrow hole on top.’’

Answer: It’s an oil candle.

12. ’’This ring was buried in my garden. After cleaning it, I saw that it doesn’t look like an ordinary ring. Any ideas?’’

 

Related Posts

ATTENTION to these first signs of…

A large blood blister on the hand is a raised pocket of skin filled with blood caused by injury that breaks tiny blood vessels without breaking the…

These are the signs that he is… See more

Mouth cancer is a type of cancer of the throat and head and is often treated as such. Mouth cancer mostly occurs after the age of 40,…

Couple Who Were Missing Have Just Been Found Inside A C… See More

After days of desperate searching, hope has turned to heartbreak. Authorities have confirmed that a couple who had been missing for several days were found deceased inside…

Did You Know That Waking Up At 3 Or 4 In The Morning Is A Clear Sign Of…… See more

Have you ever found yourself jolting awake in the middle of the night, only to see the clock glowing 3 or 4 a.m.? For many, this recurring…

Prayers for Clint Eastwood

It is with heavy hearts that we share the news of Christina Sandera’s passing at the age of 61. She will forever be remembered as the longtime…

Massive Bombing Attack Stopped in NYC

New York City was on the brink of catastrophe—until quick action from law enforcement, led by FBI Director Kash Patel and Dan Bongino, stopped the unthinkable. According…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *