How many locks are open?

How Many Locks Riddle
How Many Locks Are Open?
How Many Locks Are Open?

Three locks are unlocked

Funny Riddles
35. Riddle: What has lots of eyes, but can’t see?
Answer: A potato

36. Riddle: What has one eye, but can’t see?
Answer: A needle

37. Riddle: What has many needles, but doesn’t sew?
Answer: A Christmas tree

38. Riddle: What has hands, but can’t clap?
Answer: A clock

39. Riddle: What has legs, but doesn’t walk?
Answer: A table

40. Riddle: What has one head, one foot and four legs?
Answer: A bed

41. Riddle: What can you catch, but not throw?
Answer: A cold

42. Riddle: What kind of band never plays music?
Answer: A rubber band

43. Riddle: What has many teeth, but can’t bite?
Answer: A comb

44. Riddle: What is cut on a table, but is never eaten?
Answer: A deck of cards

45. Riddle: What has words, but never speaks?
Answer: A book

46. Riddle: What runs all around a backyard, yet never moves?
Answer: A fence

47. Riddle: What can travel all around the world without leaving its corner?
Answer: A stamp

48. Riddle: What has a thumb and four fingers, but is not a hand?
Answer: A glove

49. Riddle: What has a head and a tail but no body?
Answer: A coin

50. Riddle: Where does one wall meet the other wall?
Answer: On the corner

51. Riddle: What building has the most stories?
Answer: The library

52. Riddle: What tastes better than it smells?
Answer: Your tongue

53. Riddle: What has 13 hearts, but no other organs?
Answer: A deck of cards

54. Riddle: It stalks the countryside with ears that can’t hear. What is it?
Answer: Corn

55. Riddle: What kind of coat is best put on wet?
Answer: A coat of paint

56. Riddle: What has a bottom at the top?
Answer: Your legs

57. Riddle: What has four wheels and flies?
Answer: A garbage truck

Related Posts

Erika Kirk ‘Genuinely Rattled’ After Liberal Outlet’s Bizarre “Witch” Stunt in the Days Leading Up to Charlie Kirk’s Death, Sparking Outrage, Conspiracy Theories, and a Heated Debate Over Political Tactics, Media Boundaries, and the Exploitation of Personal Tragedy for Attention

Erika Kirk, the widow of conservative figure Charlie Kirk Jones, has spoken publicly for the first time about what she calls a “deeply unsettling” protest staged by…

How My Husband Surprised Me by Choosing the Right Pads, Paying Close Attention to Every Detail, Brand, and Absorbency, Proving That Love Is Found in Small Acts of Care, Understanding, and Willingness to Step Into Challenges Many Men Often Avoid Out of Embarrassment or Uncertainty

When we talk about grand gestures in relationships, we often think about vacations, surprise gifts, or big celebrations. But sometimes, it is the smallest, most thoughtful acts…

“The Night We Were Saved by a Future Criminal: An Unforeseen Act of Courage That Changed Everything, When a Stranger’s Heroic Intervention Revealed a Darker Path Ahead, Forcing Us to Question Fate, Morality, and the Thin Line Between Savior and Lawbreaker”

My wife and I were returning from a party at 2 AM when our car died in a remote area. There were no mobiles then, so we…

“When a Birthday Gift Turns Into Heartache: How My Husband’s Thoughtless Present of a Shower Gel—Knowing I Hated the Scent—Shattered My Expectations of Love, Appreciation, and Care on My Special Day”

On my birthday, my husband gave me a shower gel. We didn’t have any financial issues, so I was really offended even though I didn’t show him….

How To Identify 10 Of The Most Common Bug Bites

Bug bites are unpleasant — no matter what kind of bite they are. However, being able to identify the different types of bug bites could be the…

SAD NEWS: At the age of 60, the family…See more…

Urgent Announcement Regarding The Undertaker Shocks Fans in Texas. At the age of 60, the iconic wrestler, who has captivated audiences for decades with his larger-than-life persona,…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *