Found in my dads room, really hoping its not a inappropriate thing

Some people enjoy exploring antiquated shops, while others stumble upon hidden treasures in their basements. However, they share a common experience—they encounter peculiar items and initially struggle to discern their purpose. Fortunately, the internet abounds with experts ready and willing to assist in unraveling these enigmas.

1. “Found in a kitchen drawer. Stiff, but still bends a little.”

Answer: “It goes through a hole at the end of measuring spoon sets to keep them together.”

2. “Received a random Amazon parcel addressed to me that I didn’t order, what is this thing?”

Answer: “It looks like a gripper to hold fish by the mouth without harming them.”

3. “Found in my dad’s room.”

Answer: “It goes over shoes to give a grip on ice.”

4. “What is this stabby thing on wheels that arrived in the mail by mistake from Jamaica, NY?”

Answer: “It’s for weeding cracks and crevices.”

5. “A co-worker collects mystery objects and can’t identify this.”

Answer: “It’s a spark tester for a small engine.”

6. “Found this rubber thing on my stoop.”

Answer: “Water bottle holder.”

7. “Dinner table conversation… What do you think it is?”

Answer: “Lemon juicer.”

8. “Why is this toilet bowl shaped this way?”

Answer: “To hold a bedpan to collect specimens.”

9. “Colorful, plastic objects found at a thrift store. What is it?”

Answer: “Possibly pieces to a children’s play set of some sort.”

10. “What is this? A small bakelite toilet container with a spoon.”

Answer: “Could be a little salt well or ‘salt cellar’ or ‘salt pig’. They have spoons about this size and the bowl of this is pretty small.”

11. “Got this for free as a giveaway at a convention… I have no idea what it could be.”

Answer: “It’s a portable trash bag/dog poo bag holder.”

12. “Kids got these for Halloween. They are thin plastic, and say OM 5/22 made in China on the back.”

Answer: “They are stencils, popular in the 90s.”

13. “Golden-coloured opaque glass object about 25cm tall. Weights about 40g.”

Answer: “It’s a decor item.”

14. “Found this at a garage sale…”

Answer: “For opening a soft-boiled egg.”

15. “Metallic rocket-shaped object. Has three fins, & the end of a screw is sticking out of the base.”

Answer: “Salt and pepper shakers.”

Do you have an appreciation for the unconventional? Take a look at these items that may appear peculiar at first glance but, in reality, serve entirely distinctive purposes.

 

Related Posts

ATTENTION to these first signs of…

A large blood blister on the hand is a raised pocket of skin filled with blood caused by injury that breaks tiny blood vessels without breaking the…

These are the signs that he is… See more

Mouth cancer is a type of cancer of the throat and head and is often treated as such. Mouth cancer mostly occurs after the age of 40,…

Couple Who Were Missing Have Just Been Found Inside A C… See More

After days of desperate searching, hope has turned to heartbreak. Authorities have confirmed that a couple who had been missing for several days were found deceased inside…

Did You Know That Waking Up At 3 Or 4 In The Morning Is A Clear Sign Of…… See more

Have you ever found yourself jolting awake in the middle of the night, only to see the clock glowing 3 or 4 a.m.? For many, this recurring…

Prayers for Clint Eastwood

It is with heavy hearts that we share the news of Christina Sandera’s passing at the age of 61. She will forever be remembered as the longtime…

Massive Bombing Attack Stopped in NYC

New York City was on the brink of catastrophe—until quick action from law enforcement, led by FBI Director Kash Patel and Dan Bongino, stopped the unthinkable. According…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *