How many locks are open?

How Many Locks Riddle
How Many Locks Are Open?
How Many Locks Are Open?

Three locks are unlocked

Funny Riddles
35. Riddle: What has lots of eyes, but can’t see?
Answer: A potato

36. Riddle: What has one eye, but can’t see?
Answer: A needle

37. Riddle: What has many needles, but doesn’t sew?
Answer: A Christmas tree

38. Riddle: What has hands, but can’t clap?
Answer: A clock

39. Riddle: What has legs, but doesn’t walk?
Answer: A table

40. Riddle: What has one head, one foot and four legs?
Answer: A bed

41. Riddle: What can you catch, but not throw?
Answer: A cold

42. Riddle: What kind of band never plays music?
Answer: A rubber band

43. Riddle: What has many teeth, but can’t bite?
Answer: A comb

44. Riddle: What is cut on a table, but is never eaten?
Answer: A deck of cards

45. Riddle: What has words, but never speaks?
Answer: A book

46. Riddle: What runs all around a backyard, yet never moves?
Answer: A fence

47. Riddle: What can travel all around the world without leaving its corner?
Answer: A stamp

48. Riddle: What has a thumb and four fingers, but is not a hand?
Answer: A glove

49. Riddle: What has a head and a tail but no body?
Answer: A coin

50. Riddle: Where does one wall meet the other wall?
Answer: On the corner

51. Riddle: What building has the most stories?
Answer: The library

52. Riddle: What tastes better than it smells?
Answer: Your tongue

53. Riddle: What has 13 hearts, but no other organs?
Answer: A deck of cards

54. Riddle: It stalks the countryside with ears that can’t hear. What is it?
Answer: Corn

55. Riddle: What kind of coat is best put on wet?
Answer: A coat of paint

56. Riddle: What has a bottom at the top?
Answer: Your legs

57. Riddle: What has four wheels and flies?
Answer: A garbage truck

Related Posts

The Science Behind Chin Hair Growth

Chin hair, like all body hair, grows in a continuous cycle that moves through three main phases, each serving a distinct purpose in hair development and renewal….

‘They find missing plane after 40 years with over 92 pa…

In a revelation that seems to defy every known law of nature, a passenger aircraft that disappeared forty years ago has inexplicably reappeared in the middle of…

Doctors reveal that eating avocado causes in

Avocados: A Superfood for Health Avocados are often praised as one of nature’s most complete and nourishing foods. Known for their creamy texture and rich taste, they…

Soup to reduce bad cholesterol

For blood sugar, high cholesterol, anemia, and heart artery cleansing Ingredients: 1 tablespoon olive oil 1 chopped onion 2 cloves garlic, minced 1 chopped red bell pepper…

Why should you throw a bottle of water under the bed as soon as you check into a hotel?

Renting a room at a motel or hotel to rest overnight during outings, travel or business trips has become very popular. One of the important things that…

Sad news about Brad Pitt

n a recent interview, Brad Pitt revealed that he has prosopagnosia, or “facial blindness,” a rare neurological condition. Symptoms include difficulty recognizing faces, which can vary in…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *