How many locks are open?

How Many Locks Riddle
How Many Locks Are Open?
How Many Locks Are Open?

Three locks are unlocked

Funny Riddles
35. Riddle: What has lots of eyes, but can’t see?
Answer: A potato

36. Riddle: What has one eye, but can’t see?
Answer: A needle

37. Riddle: What has many needles, but doesn’t sew?
Answer: A Christmas tree

38. Riddle: What has hands, but can’t clap?
Answer: A clock

39. Riddle: What has legs, but doesn’t walk?
Answer: A table

40. Riddle: What has one head, one foot and four legs?
Answer: A bed

41. Riddle: What can you catch, but not throw?
Answer: A cold

42. Riddle: What kind of band never plays music?
Answer: A rubber band

43. Riddle: What has many teeth, but can’t bite?
Answer: A comb

44. Riddle: What is cut on a table, but is never eaten?
Answer: A deck of cards

45. Riddle: What has words, but never speaks?
Answer: A book

46. Riddle: What runs all around a backyard, yet never moves?
Answer: A fence

47. Riddle: What can travel all around the world without leaving its corner?
Answer: A stamp

48. Riddle: What has a thumb and four fingers, but is not a hand?
Answer: A glove

49. Riddle: What has a head and a tail but no body?
Answer: A coin

50. Riddle: Where does one wall meet the other wall?
Answer: On the corner

51. Riddle: What building has the most stories?
Answer: The library

52. Riddle: What tastes better than it smells?
Answer: Your tongue

53. Riddle: What has 13 hearts, but no other organs?
Answer: A deck of cards

54. Riddle: It stalks the countryside with ears that can’t hear. What is it?
Answer: Corn

55. Riddle: What kind of coat is best put on wet?
Answer: A coat of paint

56. Riddle: What has a bottom at the top?
Answer: Your legs

57. Riddle: What has four wheels and flies?
Answer: A garbage truck

Related Posts

What Kristi Noem Did Next Left Everyone Speechless

The courtroom was stunned when a Maryland judge officially ordered the release of Kilmar Abrego Garcia, a man detained by ICE in a case that had already sparked…

30 Minutes ago in British Columbia, Ryan Reynolds was confirmed as…See more

Breaking news has just emerged from British Columbia where hometown hero Ryan Reynolds was confirmed to be making a major announcement at a private waterfront venue in…

Understanding the Relationship Between Breast Size and Hormonal Health!

For generations, breast size has been the subject of fascination, speculation, and even insecurity. From cultural ideals to whispered myths, women often wonder whether their bust size…

Cᴀɴᴄᴇʀ in the stomach develops silently. These are the first signs! You should be attentive!

Avocados: A Superfood for HealthAvocados are often called a nutrient-rich superfood, and for good reason. They provide healthy fats, fiber, and a wide range of essential vitamins…

Trump’s Surprise Power Move Stuns America

Millions of protestors gathered across the US on Saturday across thousands of events to protest against Donald Trump’s administration in a planned series of events called “No…

15 minutes ago | lsraeI under attack… See more

 15 minutes ago | lsraeI under attack.…. ⸻ Breaking News — 15 minutes ago: Israel is under attack following reports of several explosions in different parts of…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *