10 Bewildering Objects That Left Folks Wondering about Their Uses

2. “What is this metal bowl-shaped thing with a hollow handle/spout?”

© Wht-ever / Reddit

Answer: “Part of a cream separator.”

3. “What is this padded satin item with ribbon ties and a hole in the middle? Appears possibly handmade, like a case for a beauty item.”

© ellanaKG / Reddit

Answer: “It looks like it might go on top of a hanger (which is why there’s a hole in the middle). This would turn something like a smooth wooden hanger into one of those hangers with a satin finish/top to prevent light items like slips or lingerie from slipping off the hanger. The ties would be to secure it to the hanger, perhaps. Just a guess though!”

 

 

4. “Small plastic object. Has a cap that covers 2 small nubs on top.”

© letsgetdanky / Reddit

Answer: “I was over here assuming it was for 2 part epoxy.”

5. “Found this on the beach. It’s less than a foot long and seems to be a string with a bunch of little discs strung on it?”

© burntshake98 / Reddit

Answer: “Those are whelk egg cases!”

6. “Belt contraption attached to the rear wheel of a Chevy Bolt”

© rhinnaflor / Reddit

Answer: “It looks like some homegrown charging system.”

7. “Black liquid that appears to have dripped from the ceiling, right underneath a light.”

© tsm47821 / Reddit

Answer: “Bad ballast, they are potted with that goo.”

8. “Hollow small glass object with a weird opening. What is it?”

© ilovescully96 / Reddit

Answer: Glass vase/flower holder.

9. “20 years of research and Reddit is my last hope!”

© XxUFOxX11 / Reddit

Answer: “Inside the mouth of a Freshwater Drum.”

10. “I found it in a forest in Sweden, about 1 m from the ground, roughly 20 cm in size. Hard to the touch, but drips liquid when knocked.”

© Tricky_e / Reddit

Answer: “Looks like a polypore fungus that is exuding excess moisture, called guttation.”

https://410f681f8db5faeb1182203836ceff94.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-40/html/container.html

11. “I got a bag containing 6 of these from China. I have no idea why! What are they?”

© JudiasGoldberg / Reddit

Answer: Rose of Jericho (Resurrection Plant, Dinosaur Plant, Jericho Rose)

12. “Husband’s truck exploded, this came out.”

© alorew / Reddit

Answer: “It’s the inside bits, the catalyst, of a catalytic converter.”

13. “What is this big hole that is usually found on milk cartons?”

© Daniel_Min / Reddit

Answer: “This is actually a measure to keep the milk contained if it’s suddenly dropped, or frozen. Makes the cap pop out if so.”

14. “These lead blocks were found in a UK river. 125 g each. Can anyone positively identify them?”

© BillsFanChick / Reddit

Answer: “They are reminiscent of the Kuberakolam.”

15. “The hole gets smaller when I squeeze it. Found in the kitchen at my parents’ house. What do I use it for?”

© dhammapunk / Reddit

Answer: “It’s to strip corn on the cob.”

Related Posts

Michael J Fox shares heartbreaking update amid Parkinson’s diagnosis

Michael J. Fox has spent much of his career defying expectations, especially after being diagnosed with Parkinson’s disease at just 29. To me, he’s of the most…

Trump signs executive order that will change future elections

President Donald Trump has signed a contentious new executive order that could significantly impact future US elections, leading to heated discussions across the country. Since taking office…

Why Women Should Think Twice Before Peeing in the Shower

Many people see peeing in the shower as harmless or eco-friendly, but doctors warn it can pose hidden risks—especially for women. As the article states, “What feels…

Schumer Faces Backlash After Remarks About Government Shutdown Spark Outrage

Washington, D.C. — Senate Minority Leader Chuck Schumer (D–N.Y.) is under fire from both Republicans and moderates after remarks he made about the ongoing federal government shutdown…

Large vs. Small Navel Oranges: Which Is Better for Olders Over 50?

As we age, nutrition becomes one of the most powerful ways to keep a good health, energy, and immunity. Fruits especially citrus fruits like navel oranges play…

Warning signs of a heart attack?

Heart Attack Warning Signs You Should Never Ignore Heart disease remains one of the deadliest conditions worldwide. According to the World Health Organization, ischaemic heart disease—commonly caused by narrowed…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *