10 Bewildering Objects That Left Folks Wondering about Their Uses

2. “What is this metal bowl-shaped thing with a hollow handle/spout?”

© Wht-ever / Reddit

Answer: “Part of a cream separator.”

3. “What is this padded satin item with ribbon ties and a hole in the middle? Appears possibly handmade, like a case for a beauty item.”

© ellanaKG / Reddit

Answer: “It looks like it might go on top of a hanger (which is why there’s a hole in the middle). This would turn something like a smooth wooden hanger into one of those hangers with a satin finish/top to prevent light items like slips or lingerie from slipping off the hanger. The ties would be to secure it to the hanger, perhaps. Just a guess though!”

4. “Small plastic object. Has a cap that covers 2 small nubs on top.”

© letsgetdanky / Reddit

Answer: “I was over here assuming it was for 2 part epoxy.”

5. “Found this on the beach. It’s less than a foot long and seems to be a string with a bunch of little discs strung on it?”

© burntshake98 / Reddit

Answer: “Those are whelk egg cases!”

6. “Belt contraption attached to the rear wheel of a Chevy Bolt”

© rhinnaflor / Reddit

Answer: “It looks like some homegrown charging system.”

7. “Black liquid that appears to have dripped from the ceiling, right underneath a light.”

© tsm47821 / Reddit

Answer: “Bad ballast, they are potted with that goo.”

ADVERTISEMENT

8. “Hollow small glass object with a weird opening. What is it?”

© ilovescully96 / Reddit

Answer: Glass vase/flower holder.

9. “20 years of research and Reddit is my last hope!”

© XxUFOxX11 / Reddit

Answer: “Inside the mouth of a Freshwater Drum.”

10. “I found it in a forest in Sweden, about 1 m from the ground, roughly 20 cm in size. Hard to the touch, but drips liquid when knocked.”

© Tricky_e / Reddit

Answer: “Looks like a polypore fungus that is exuding excess moisture, called guttation.”

ADVERTISEMENT

https://410f681f8db5faeb1182203836ceff94.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-40/html/container.html

11. “I got a bag containing 6 of these from China. I have no idea why! What are they?”

© JudiasGoldberg / Reddit

Answer: Rose of Jericho (Resurrection Plant, Dinosaur Plant, Jericho Rose)

12. “Husband’s truck exploded, this came out.”

© alorew / Reddit

Answer: “It’s the inside bits, the catalyst, of a catalytic converter.”

13. “What is this big hole that is usually found on milk cartons?”

© Daniel_Min / Reddit

Answer: “This is actually a measure to keep the milk contained if it’s suddenly dropped, or frozen. Makes the cap pop out if so.”

14. “These lead blocks were found in a UK river. 125 g each. Can anyone positively identify them?”

© BillsFanChick / Reddit

Answer: “They are reminiscent of the Kuberakolam.”

15. “The hole gets smaller when I squeeze it. Found in the kitchen at my parents’ house. What do I use it for?”

© dhammapunk / Reddit

Answer: “It’s to strip corn on the cob.”

Related Posts

First public statement from Prince William on his wife and father, King Charles

Prince William recently made his first public statement regarding his wife, Catherine, and his father, King Charles. In an interview, he expressed deep gratitude for Catherine’s unwavering…

News of the beloved actor John Goodman are sad.

James was taken aback to find Liam crying in the attic, disrupting an otherwise ordinary day. His heart raced as he rushed to his son, unsure of…

Newlyweds, 18 and 19 years old lose their lives in an accident in… See more

A heartbreaking tragedy struck when a young couple, just beginning their journey as newlyweds, lost their lives in a devastating accident. The victims, only 18 and 19…

Parents Grieve as Casket Arrives of Their Daughter, the Black Flight Attendant Killed in DC Airplane Crash

On what began as an ordinary winter evening in the Washington, D.C. area, an American Airlines flight preparing to land at Reagan National Airport was suddenly thrust…

These are the consequences of sleeping with the…See more

Sleeping with the wrong person can leave scars that last far longer than the night itself. When you share something as intimate as your body with someone…

Young woman marries millionaire and then finds out she DOESN’T CARE… See more

A story that’s capturing attention online tells of a young woman who married a successful millionaire — only to discover that what truly mattered to her had…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *